-->
Telefon: +420 211 156 530                 E-mail: restaurant@elitegarden.cz       
CZ    EN
X

LUNCH MENU

For the lunch menu please visit our Facebook.

MONDAY—FRIDAY

11.30—14.30

Pondělí / Monday

Česneková polévka s uzeným masem a kroupami /1/ 45 Kč

Garlic soup with smoked meat and groats

Špagety s boloňským ragú a parmazánem  /1,7/  169 Kč

Spaghetti bolognese and parmesan cheese

Vepřový plátek na žampionech s rýží /1/ 155 Kč

Pork slice with mushrooms and rice

 Úterý / Tuesday

Tomatová polévka s bazalkou a zakysanou smetanou /7,9/ 45 Kč

Tomato soup with basil and sour cream

Kuřecí plátky s paprikovou omáčkou a špeclemi /1,3,7/ 155 Kč

Chicken slices with paprika sauce and spätzle

Špíz z vepřové panenky se zeleninou a hranolky /1/ 179 Kč

Pork tenderloin skewer with vegetables and fries

Středa / Wednesday

Kuřecí vývar se zeleninou a nudlemi /1,9/ 45 Kč

Chicken broth with vegetables and noodles

Vepřové ragú na divoko se šťouchanými bramborami /1,7,9/ 155 Kč

Pork ragout with mashed potatoes

Krůtí po čínsku s basmati rýží /2,4,6,11/  175 Kč

Chinese style turkey with basmati rice

Čtvrtek / Thursday

Bramborovo-pórkový krém s rozmarýnem /7/ 45 Kč

Creamy potato-leek with rosemary

Telecí nudličky na smetaně s rýží /1,7/ 179 Kč

Veal noodles with sour cream and rice

Bramborové noky s lososem a baby špenátem /1,3,4,7/ 155 Kč

Potato gnocchi with salmon and baby spinach

Pátek / Friday

Zelná polévka s klobásou /1/  45 Kč

Cabbage soup with sausage

Čočka na kyselo s uzenou krkovicí a znojemskou okurkou /1/ 155 Kč

Lentils with sour cream, smoked pork neck and Znojmo cucumber

 Hovězí na kořenové zelenině s bramborovou kaší /7,9/ 185 Kč

Beef with root vegetables and mashed potatoes

For entering the restaurant please use Grandior Hotel Prague entrance from the street Na Poříčí 42.

We look forward to seeing you again!