Pondělí / Monday
Česneková polévka s uzeným masem a kroupami /1/ 45 Kč
Garlic soup with smoked meat and groats
Špagety s boloňským ragú a parmazánem /1,7/ 169 Kč
Spaghetti bolognese and parmesan cheese
Vepřový plátek na žampionech s rýží /1/ 155 Kč
Pork slice with mushrooms and rice
Úterý / Tuesday
Tomatová polévka s bazalkou a zakysanou smetanou /7,9/ 45 Kč
Tomato soup with basil and sour cream
Kuřecí plátky s paprikovou omáčkou a špeclemi /1,3,7/ 155 Kč
Chicken slices with paprika sauce and spätzle
Špíz z vepřové panenky se zeleninou a hranolky /1/ 179 Kč
Pork tenderloin skewer with vegetables and fries
Středa / Wednesday
Kuřecí vývar se zeleninou a nudlemi /1,9/ 45 Kč
Chicken broth with vegetables and noodles
Vepřové ragú na divoko se šťouchanými bramborami /1,7,9/ 155 Kč
Pork ragout with mashed potatoes
Krůtí po čínsku s basmati rýží /2,4,6,11/ 175 Kč
Chinese style turkey with basmati rice
Čtvrtek / Thursday
Bramborovo-pórkový krém s rozmarýnem /7/ 45 Kč
Creamy potato-leek with rosemary
Telecí nudličky na smetaně s rýží /1,7/ 179 Kč
Veal noodles with sour cream and rice
Bramborové noky s lososem a baby špenátem /1,3,4,7/ 155 Kč
Potato gnocchi with salmon and baby spinach
Pátek / Friday
Zelná polévka s klobásou /1/ 45 Kč
Cabbage soup with sausage
Čočka na kyselo s uzenou krkovicí a znojemskou okurkou /1/ 155 Kč
Lentils with sour cream, smoked pork neck and Znojmo cucumber
Hovězí na kořenové zelenině s bramborovou kaší /7,9/ 185 Kč
Beef with root vegetables and mashed potatoes
For entering the restaurant please use Grandior Hotel Prague entrance from the street Na Poříčí 42.